Opiskelijatöiden usein kysytyt kysymykset

Helpottaaksemme yhteistyön aloittamista, kokosimme listan kysymyksistä, joita asiakkaamme usein miettivät opiskelijayhteistyötä suunnitellessa. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, otathan meihin yhteyttä.

Haluaisin aloittaa opiskelijayhteistyön, miten toimin?

Hienoa! Jotta yhteistyö saadaan alkuun, ole meihin yhteydessä sähköpostitse yrityksilleatlab [dot] fi

Voit olla meihin yhteydessä, vaikka ajatuksesi olisi vasta idean tasolla, mutta voit myös kertoa tarkempia toiveita yhteistyöhön liittyen. Suunnitellaan sopiva toteutustapa yhdessä!

 

Millaisia toteutusvaihtoehtoja opiskelijatöille on? 

Opiskelijatyö voi olla mm. opinnäytetyö, työharjoittelu tai opiskelijaprojekti. Lue lisää täältä.

 

Milloin saan teiltä vastauksen ja miten yhteistyö etenee?

Kun saamme yhteydenottosi, kartoitamme toimeksiannollesi sopivimman toteutustavan ja tekijät, yhteensä 8500 opiskelijamme joukosta, ja pyrimme vastaamaan sinulle niin pian kuin mahdollista.

 

Mitä opiskelijatyönä toteutettava toimeksianto maksaa?

Opiskelijatöiden mahdollinen hinta sovitaan aina etukäteen toimeksiantajan kanssa. Suosituksena on, että työnantaja maksaa työharjoittelusta palkkaa. Opinnäytetöissä ja opiskelijaprojekteissa hinta sovitaan toimeksiantajan kanssa ennen projektin aloittamista. Mahdolliseen hintaan vaikuttaa työn laajuus ja toteutustapa.

 

Mitä opiskelijayhteistyön toteuttaminen edellyttää minulta ja yritykseltäni?

Opiskelijayhteistyötä suunniteltaessa kannattaa varata aikaa työn tavoitteiden ja toiveiden läpikäymiseen yhdessä opiskelijoiden kanssa, sekä työn lopputuloksen tarkasteluun opiskelijatiimin ja opettajan kanssa. Asiantuntijamme kertovat mielellään, mitä sinulta odotetaan yhteistyön aikana. 

 

LABissa opiskellaan sekä Lahdessa että Lappeenrannassa, missä minun toimeksiantoni toteutetaan?

Opiskelijatöitä toteutetaan molemmilla kampuksillamme, ja lisäksi jotkin toimeksiannoista voidaan toteuttaa osittain tai täysin verkossa. Otamme tarpeesi huomioon opiskelijayhteistyötä suunniteltaessa, joten kerrothan viestissä mikäli toivot toteutusta tietyllä paikkakunnalla.

 

Voidaanko toimeksiantoja toteuttaa englanniksi tai muulla vieraalla kielellä? 

LABissa toteutetaan opiskelijatöitä sekä suomen- että englannin kielellä. Mikäli haluat toteuttaa toimeksiannon muulla vieraalla kielellä, ota meihin yhteyttä ja mietitään asiaa yhdessä. 

 

Haluan tarjota opiskelijalle harjoittelupaikkaa, kesätyötä tai opinnäytetyön aihetta, miten toimin?

Lähetä meille valmis työpaikka-, tai opinnäytetyöilmoitus sähköpostitse, niin me julkaisemme ilmoituksesi opiskelijoillemme suunnatussa sisäisessä kanavassamme.

 

Miten voin antaa palautetta yhteistyöstä?

Voit antaa palautetta toteutuksesta vastaavalle opiskelijatiimille ja opettajalle, tai kertoa palautteesi meille sähköpostitse niin me välitämme sen eteenpäin. Useimmissa opiskelijatöissä palautteen annolle varataan myös erikseen aikaa esimerkiksi tulosten esittämisen yhteydessä.

Aloitetaanko yhteistyö? Ota yhteyttä jo tänään!

Yrityksille
yrityksilleatlab [dot] fi