Innovaatiot

Kuva
Girls face in the mirror

Autamme liiketoimintaasi kasvamaan kriittisten vaiheiden yli muotoilemalla liiketoimintaa tuottamaan runsasta arvoa.

Kuva
LAB detail campus auditorium bench

R2B – Research to Business

LAB on yksi korkeakoulukentän merkittävimmistä toimijoista tutkimusten ja innovaatioiden kaupallistamisessa. 

Innovaatiot blogi

Kuva
Lappeenranta ilmakuva keskusta

Käynnissä olevat projektit

Esimerkkejä projekteista

Ota yhteyttä

Innovations Archives - LAB Focus

Käyttäjäpersoonat ‒ onnistu käyttäjäkokemuksessa

Käyttäjäpersoonat ovat avain menestyksekkääseen käyttäjäkokemukseen (Lisowski 2021). Käyttäjäpersoonien tarkoitus on luoda luotettavat ja realistiset kuvaukset käyttäjistä sekä syventää organisaation näkemystä tärkeimmistä käyttäjäsegmenteistä. Persoonat auttavat keskittymään oikeaan kohderyhmään. Se syventää kohderyhmäymmärrystä, mikä tarjoaa nopean ja edullisen tavan testata sekä priorisoida erilaisia ominaisuuksia koko kehitysprosessin ajan. (Brown 2007.)  Käyttäjäpersoonien tulee linkittyä suunnitellun tuotteen tai palvelun kontekstiin. Vaikka […] The post Käyttäjäpersoonat ‒ onnistu käyttäjäkokemuksessa appeared first on LAB Focus.

Uuden luominen uudessa tilanteessa

LAB Paja II -hankkeessa (LAB 2022) etsitään uutta toimintamallia auttaa Päijät-Hämeen yrityksiä auttamaan itseään ja vertaisiaan uuden luomisessa. Korona-aika lopetti kahvipöytäkeskustelut monilla työmailla ja näin spontaani ideoiminen yhdessä loppui. Syntyi paljon uutta liiketoimintaa, vai kuka vielä kolme vuotta sitten ajatteli osallistuvansa kotona etänä vaikkapa ryhmäliikuntatunnille? Kaikilla tilanne ei ole yhtä hyvä, ja uuden luominen voi […] The post Uuden luominen uudessa tilanteessa appeared first on LAB Focus.

Yrityskohtainen työpajakokonaisuus digiUPin valtti 

Digitaalisen transformaation johtaminen, digiUP-projekti pääsi vihdoin koronarajoitusten hellittäessä esittelemään toimintaansa MIDAS-ohjelman (LAB 2022) järjestämässä fyysisessä messutapahtumassa 19.5.2022 Lahdessa Walimon Casselissa.   digiUP (Linkki 1) on LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun toteuttama Euroopan aluekehitysrahaston ja Päijät-Hämeen liiton rahoittama projekti, jonka tavoitteena on tukea erityisesti päijäthämäläisiä pk-yrityksiä hyödyntämään digitalisaation mahdollisuuksia liiketoiminnan tavoitteet edellä. Linkki digiUP-projektin sivuille: https://lab.fi/fi/projekti/digiUP Syksyllä 2019 […] The post Yrityskohtainen työpajakokonaisuus digiUPin valtti  appeared first on LAB Focus.