Innovaatiot

Kuva
Girls face in the mirror

Autamme liiketoimintaasi kasvamaan kriittisten vaiheiden yli muotoilemalla liiketoimintaa tuottamaan runsasta arvoa.

Kuva
LAB detail campus auditorium bench

R2B – Research to Business

LAB on yksi korkeakoulukentän merkittävimmistä toimijoista tutkimusten ja innovaatioiden kaupallistamisessa. 

Innovaatiot blogi

Kuva
Lappeenranta ilmakuva keskusta

Käynnissä olevat projektit

Esimerkkejä projekteista

Ota yhteyttä

Blog liftup

Innovations – LAB Focus

Sosiaalinen CRM vastaa digitaalisen markkinoinnin tulevaisuuden haasteisiin

Sosiaalinen CRM (Customer Relationship Management) eli SCRM yhdistää yrityksen digitaaliseen asiakasrekisteriin asiakkaiden käyttäytymisen sekä yrityksen www-sivuilla että yrityksen sosiaalisen median kanavissa. Sosiaalisen median käytön kasvu on mahdollistanut sen, että organisaatiot ovat enemmän vuorovaikutuksessa asiakkaidensa kanssa yksisuuntaisen viestinnän sijaan. SCRM-järjestelmän tarkoituksena onkin parantaa yrityksen olemassa olevia asiakassuhteita, saavuttaa uusia asiakkaita, lisätä markkinanäkemystä sekä kasvattaa liiketoimintaa. (Goldenberg […] The post Sosiaalinen CRM vastaa digitaalisen markkinoinnin tulevaisuuden haasteisiin appeared first on LAB Focus.

Yritysten teknologinen yhteistyö Päijät-Hämeessä

Vuoden 2021 alussa alueellinen teknologiakartta -hankkeessa tehtiin kysely päijäthämäläisille yrityksille niiden teknologian tilasta sekä teknologisesta yhteistyöstä Päijät-Hämeessä. Tämä blogi esittelee kyselyn tuloksia teknologisen yhteistyön osalta. Yhteistyöhön liittyviin kysymyksiin saatiin 64 vastausta. Teknologisella yhteistyöllä tarkoitettiin kyselyssä sekä teknologioiden yhteistä kehittämistä, että toisten yritysten teknologisen osaamisen hyödyntämistä. Yhteistyön esteet, mahdollistajat sekä haasteisiin vastaaminen Yrityksiltä kysyttiin teknologisen yhteistyön […] The post Yritysten teknologinen yhteistyö Päijät-Hämeessä appeared first on LAB Focus.

Resilienssi vie eteenpäin arjen vastoinkäymisissä

Työelämän muutokset ja kiivas muutostahti ovat osa yhä useamman työyhteisön arkea. Koronapandemia osoitti, että muutoskyvykkyys on organisaatioiden elinehto. Koronan vaikutukset eivät koskettaneet pelkästään työyhteisöjä, vaan se muutti jokaisen arkea ja ravisutti turvallisuuden tunnetta. Resilienssiä kuvataan usein kyvyllä kohdata vaikeuksia ja selviytyä niistä mahdollisimman vähin haitoin. Poijulan (2018) mukaan resilienssiä on se, miten käyttäydymme ja toimimme […] The post Resilienssi vie eteenpäin arjen vastoinkäymisissä appeared first on LAB Focus.