Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, mahdolliset esitietovaatimukset (esim. kielitaito) huomioiden. Ilmoittautuminen on aina sitova. Tutustu myös peruutusehtoihimme.

Ilmoittautumisajat

Kevään 2022 Hop On -opintojaksot
Jatkuva ilmoittautuminen 31.5.2022 saakka.

Maalis-huhtikuussa 2022 alkavat yksittäiset opintojaksot
Ilmoittautuminen alkaa 1.2.2022 klo 8.00 

Kesäopinnot 2022 (touko-elokuu)
Ilmoittautuminen alkaa 14.3.2022 klo 8.00 

Syksyllä 2022 alkavat polkuopinnot
2.8.2022 klo 8.00 - 5.8.2022 klo 23.59

Syksyllä 2022 alkavat muut opinnot
Ilmoittautuminen alkaa 2.8.2022 klo 8.00

Ilmoittautuminen opintojaksoille päättyy pääsääntöisesti kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. 

Voit tiedustella vapaita paikkoja osoitteesta avoinamkatlab [dot] fi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut myös peruutusehtoihimme. Pidätämme oikeuden mahdollisiin aikataulu-, opettaja- ja paikkamuutoksiin.

Opintoihin hyväksyminen

Ryhdymme käymään ilmoittautumisia läpi jo ilmoittautumisaikana, mutta erityisesti elokuussa ja joulukuussa ilmoittautumisia tulee niin paljon, että tämä vie aikaa. Pyrimme lähettämään tiedon sähköpostitse opiskelupaikasta tai varasijasta mahdollisimman pian ilmoittautumisajan päätyttyä, mutta pyydämme kärsivällisyyttä ruuhkaisina aikoina.

Huomioithan, että kaikki viestimme tulevat osoitteesta avoinamkatlab [dot] fi. Jos viestiä ei kuulu, tarkistathan myös sähköpostisi roskapostilaatikon.

Peruuttaminen ja peruutusehdot

Jos et pääse osallistumaan opintoon, johon olet ilmoittautunut, peruuta ilmoittautumisesi hyvissä ajoin ennen opintojen alkua, jotta voimme tarjota vapautuvaa paikkaa varasijalla olevalle. Peruutusvelvollisuus on myös polkuopiskelijoilla ja toisen asteen opiskelijoilla.

Peruutusehdot, yksittäiset opintojaksot 

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on ilmoittautumisaikana maksutonta. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, mutta ennen koulutuksen käynnistymistä tehdystä peruutuksesta perimme 50 % opintomaksusta. Mikäli varattu koulutuspaikka perutaan (= keskeyttäminen tai osallistuja ei saavu koulutukseen) koulutuksen käynnistymisen jälkeen, perimme koko osallistumismaksun. Peruutus on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen avoinamkatlab [dot] fi

Peruutusehdot, polkuopinnot 

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli varattu koulutuspaikka perutaan 2 vrk ennen opintojen alkamista tai sitä ei peruuteta lainkaan (= osallistuja ei saavu koulutukseen), perimme koko opintomaksun. Peruutus on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen avoinamkatlab [dot] fi.