ULMARA - Ultraäänitehostetut makunautinnot ravintolakeittiöön

Kuva
hankkeen logo
Ravintolakeittiöistä, kuten muualtakin ravitsemistoimialalta, puuttuu tehokas ja yksinkertainen menetelmä, jolla voitaisiin hyödyntää täysimääräisesti tuoreita ja terveellisiä raaka-aineita ainutlaatuisten makujen valmistamisessa.



Ultraääniavusteinen uuttoteknologia mahdollistaa erilaisten raaka-aineiden, kuten marjojen, hedelmien sekä yrttien, käytön maukkaiden uutteiden valmistamiseen paikan päällä ravintolassa, kahvilassa, leipomossa tai vastaavissa tiloissa. ULMARA tuo jokaisen ammattimaisen ruoan- ja juomantekijän ulottuville uuden ja modernin konseptin räätälöityjen makujen valmistamiseen. ULMARAn ultraääniuuttoratkaisu auttaa ammattilaisia tehostamaan toimintaansa ja profiloitumaan kestävänä terveellisten ja ainutlaatuisten makujen tuottajana.
Toteutusaika
-
Projektin tila
Käynnissä
Toteutusalue
Kansallinen
Rahoitus
BF R2B
LABin rooli
Hallinnoija
Yksikkö
Liiketoiminta
Painoala
Innovaatiot
Tavoitteet
Projektin tavoitteena on valmistella ULMARA NextGenExtraction -ultraääniuuttokonseptin kaupallistamista. Hanke tehdään yhteistyössä LUT-yliopiston kanssa.



Jos kiinnostuit ULMARAN tarjoamista mahdollisuuksista, ota yhteyttä Business Champion Ilkka Pajariin, +358 50 324 9033.
Kestävän kehityksen tavoitteet
Projektipäällikkö
Outi-Maaria Palo-oja
Johtava asiantuntija
outi-maaria [dot] palo-ojaatlab [dot] fi