TERVETULOA OPISKELEMAAN LAB-AMMATTIKORKEAKOULUUN

Hienoa, että valitsit LAB-ammattikorkeakoulun opiskelupaikaksesi! Valikosta löydät sekä kaikille yhteiset että alakohtaiset aloitustiedot. Tutustu niihin huolella.

Sivut päivittyvät kokoajan, seuraamme korona-tilannetta ja informoimme muutoksista. Joten seuraathan sivujamme ja palaathan myöhemmin takaisin mikäli kaikki tieto ei ole vielä saatavilla.
Kuva
Autumn lake landscape

 

Olethan muistanut ottaa opiskelupaikan vastaan ja ilmoittautua läsnä- tai poissaolevaksi? Tarkista myös alla olevan linkin kautta, pitääkö sinun liittää todistuskopioita hakemukseesi Oma Opintopolussa.  

Lue lisää: Opiskelupaikan vastaanottaminen, läsnäoloilmoittautuminen ja todistuskopiot

SIIRTOHAUN KAUTTA VALITUT OPISKELIJAT

AVOIMEN VÄYLÄN KAUTTA VALITUT OPISKELIJAT

POLKUOPISKELIJA: huomioithan, että sinun ei tarvitse ottaa paikkaa vastaan Opintopolussa!

 

COVID-19 pandemian vaikutus kevään opintojen aloitukseen

Toivomme kaikki, että kevätkausi alkaisi normaalisti toimivilla kampuksilla. Siltä varalta, että epidemiatilanne pahenisi edelleen ja paikallisia tai kansallisia rajoituksia tulisi, meidän kannattaa varautua tilanteeseen osittain jo nyt.

Tarkkailemme epidemiatilanteen kehittymistä ja viranomaisten ohjeistuksia ja tiedotamme myöhemmin, millä toimintamallilla kevätkauden toiminta kampuksilla käynnistyy.

 

Koronatiedote LABin opiskelijoille 8.12.2020

LABin kampukset Lappeenrannassa ja Lahdessa jatkavat etäopetuksessa tammikuussa 2021

Kansallinen epidemiatilanne on viime viikkoina nopeasti huonontunut. Valitettavasti rajoitusten vaikutukset eivät vielä näy tartuntalukujen tai sairaalassa olevien määrän laskuna. Arvioimme, ettei epidemiatilanne ole kansallisesti ja toiminta-alueillamme vielä vuodenvaihteessa merkittävästi nykyistä parempi.

LABin koronaryhmä on 7.12. kokouksessaan päättänyt, että LABin kampukset Lahdessa ja Lappeenrannassa jatkavat nykyisessä toimintamallissa 14.3.2021 asti.

Koulutus järjestetään etänä. Kampuksilla pidetään ainoastaan välttämätön lähiopetus, tentit ja opinnäytetöihin liittyvä toiminta koulutuksen priorisointisuunnitelman mukaisesti.

Jos epidemiatilanne alkuvuodesta 2021 olennaisesti paranee, kampusten harrastetiloja voidaan avata ja muita koulutukseen liittymättömiä kampustoiminnan rajoituksia lieventää jo aikaisemmin. Seuraamme jatkuvasti epidemiatilanteen kehittymistä ja tiedotamme mahdollisista muutoksista erikseen.
 

Tiukentuneessa epidemiatilanteessa kehotamme erityisen painokkaasti kaikkia noudattamaan turvaohjeita ja käyttämään maskeja. Laajamittaisella maskien käytöllä estämme tehokkaasti oireettomien henkilöiden tartuntojen leviämistä. Lisäksi kampukselle tullaan vain täysin terveenä ja huolehditaan turvaväleistä ja hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Mikäli matkustat Suomen rajojen ulkopuolelle, sinun tulee noudattaa 10 päivän varoaikaa ennen kampuksille palaamista.

Kuva
LAB-logo