LAB-ammattikorkeakoulu aloittaa sähkö- ja automaatiotekniikan insinöörikoulutuksen Lappeenrannassa

Kuva
LAB-ammattikorkeakoululle myönnettiin sähkö- ja automaatiotekniikan koulutusvastuu
LAB-ammattikorkeakoulu aloittaa sähkö- ja automaatiotekniikan insinöörikoulutuksen Lappeenrannassa. Koulutus alkaa syyslukukaudella 2024.

”Sähkö- ja automaatiotekniikan osaamiselle on tarvetta Etelä-Karjalassa. Laajan yritysyhteistyön ja yrityksiltä saatavan rahoituksen turvin pääsemme aloittamaan sähkö- ja automaatiotekniikan koulutuksen myös Lappeenrannassa, jota alueen elinkeinoelämä on toivonut jo pidemmän aikaa”, LABin rehtori Turo Kilpeläinen sanoo.

LAB-ammattikorkeakoulu on kouluttanut sähkö- ja automaatiotekniikan insinöörejä Lahdessa, ja nyt myös Lappeenrantaan tulee 35 vuosittaista aloituspaikkaa uusille opiskelijoille. Keväällä 2024 ensimmäistä kertaa yhteishaussa oleva sähkö- ja automaatiotekniikan insinöörikoulutus täydentää LABin monipuolista tekniikan alan koulutustarjontaa.

”Koulutuksella varmistetaan alan kehitysmahdollisuudet tulevaisuudessa. Esimerkiksi toiminnan laajentumisesta Lappeenrannassa ilmoittanut Danfoss Editron tulee tarvitsemaan runsaasti alan osaajia jatkossa”, LAB-ammattikorkeakoulun hallituksen jäsen, Lappeenrannan apulaiskaupunginjohtaja Tuomo Sallinen toteaa.

Lisätiedot:

Turo Kilpeläinen
Toimitusjohtaja
turo [dot] kilpelainenatlab [dot] fi
Sijainti