LAB liputtaa arkkitehtuurin ja muotoilun kunniaksi

Kuva
Suomen lippu
LAB-ammattikorkeakoulun kampuksilla Lahdessa ja Lappeenrannassa liputetaan suomalaisen arkkitehtuurin ja muotoilun sekä Alvar ja Aino Aallon kunniaksi perjantaina 3.2.2023.

Arkkitehtuurin ja muotoilun päiviä vietetään 1.–5.2.2023. Tapahtumaviikolla juhlistetaan Alvar Aallon syntymäpäivää sekä liputetaan suomalaiselle arkkitehtuurille ja muotoilulle. Vuonna 2022 sisäministeriö suositti liputtamaan suomalaisen arkkitehtuurin ja muotoilun kunniaksi Alvar Aallon syntymäpäivänä 3. helmikuuta. Liputussuositus jatkuu vuonna 2023, ja toiveena on, että päivä vakiinnutettaisiin kansalliseksi liputuspäiväksi tulevina vuosina.

Myös LAB-ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutti osallistuu juhlaviikkoon liputtamalla Alvar ja Aino Aallon sekä arkkitehtuurin ja muotoilun puolesta. Liputuspäivänä LABin kaupunki- ja palvelumuotoilun lehtori Sara Ikävalko on eduskunnan kansalaisinfossa puhumassa kaupunkimuotoilusta. Keskustelutilaisuus striimataan, ja sitä voi seurata täältä.

”Tapahtumaviikon ja liputuspäivän tavoitteena on saada muotoilulle ja arkkitehtuurille kansallista huomiota sekä kunnioittaa alojen osaajia ja korkeakoulutusta. Muotoilualan merkittävänä kouluttajana ja vaikuttajana on tärkeää, että olemme tänäkin vuonna mukana juhlistamassa arkkitehtuurin ja muotoilun osaamista”, Ikävalko sanoo.

Lisätiedot:

Tilaa uutiskirje!

» LABin uutiskirje tarjoaa uusimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi kerran kuukaudessa. 

» Hakijan uutiskirjeestä saat sähköpostiisi ajankohtaiset tiedot ja vinkit hakemiseen sekä valintaan liittyvissä asioissa.