LAB näkyy Salpausselän 100-vuotisjuhlakisoissa

Kuva
Lahden hyppyrimäet talvella
LAB-ammattikorkeakoulu näkyy tulevana viikonloppuna järjestettävissä Salpausselän 100-vuotisjuhlakisoissa. Opiskelijoitamme on paikalla sekä työskentelemässä että nauttimassa kisaviikonlopun tunnelmasta.

Eri koulutusalojen opiskelijoita on suorittamassa kisaviikonloppuna työharjoittelujaan. Paikan päällä on esimerkiksi lähes 40 restonomia työskentelemässä eri kohteissa ja tehtävissä.

”Kisaviikonlopun ja yritysyhteistyöjakson jälkeen jatketaan opintoja uusien asiakaslähtöisten kisapalveluiden ideoinnilla ja kehittämisellä. Restonomiopiskelijat suunnittelevat uusia palveluja palvelukehitysprojektissa erilaisille kohderyhmille ”, kertoo lehtori Kirsi Kallioniemi.

Opiskelijamme ovat olleet mukana kisojen suunnittelussa jo useita kuukausia. Esimerkiksi restonomiopiskelijat tekivät viime syksynä kisojen perhealueille tapahtumasuunnitelmaa, jonka pohjalta tiimin ideointia toteutetaan nyt käytännössä.

Työharjoitteluja tekevien opiskelijoiden lisäksi paikan päältä voi bongata vapaa-aikaansa viettävää haalarikansaa: Lahden kaupunki antoi jaettavaksi 100 ilmaislippua LABin opiskelijoille. Iso kiitos Lahden kaupungille lipuista sekä yhteistyöstä lippujen jakamisessa opiskelijakunta KOElle!

Tervetuloa moikkaamaan opiskelijoitamme LABin teltalle! Kisatunnelmaa opiskelijanäkökulmasta voi seurata LABin TikTok-kanavalta: www [dot] tiktok [dot] com/atlab [dot] fi

Uusimmat uutiset