Opetushallituksen rahoittamaa täydennyskoulutusta varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen ammattilaisille

Kuva
Vanhuksia esittäviä käsinukkeja
Kasvu- ja oppimisympäristön fyysinen, psyykkinen sekä pedagoginen turvallisuus ovat edellytyksiä toimivalle ja hyvinvoivalle oppimisyhteisölle. LAB-ammattikorkeakoulu vastaa tähän tarpeeseen tarjoamalla varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen henkilöstölle maksuttomia verkkovalmennuksia.

LAB-ammattikorkeakoulun järjestämät oppimisyhteisöjen pedagogiseen turvallisuuteen keskittyvät verkkovalmennukset saavat jatkoa syksyllä 2023. Maksuttomilla koulutuksilla vahvistetaan varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen oppimisyhteisöjen pedagogista turvallisuutta ja lisätään turvatietoisuutta erityisesti psyykkisen turvallisuuden näkökulmasta.

”Haluamme tukea täydennyskoulutuksella niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin hyvinvointia erilaisissa oppimisyhteisöissä. Verkkovalmennuksessa jokainen osallistuja pääsee kehittämään omaa työtään, ja löytämään siihen turvan tunnetta vahvistavia toimintatapoja”, lehtori ja projektipäällikkö Pipsa Murto sanoo.

Kaikille varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen parissa toimiville ammattilaisille suunnattu valmennus toteutetaan valtakunnallisesti täysin verkossa. Syksyn valmennukset käynnistyvät elokuun 2023 lopussa. Valmennuksiin on mahdollista osallistua yksin tai yhdessä kollegan tai kollegatiimin kanssa, jolloin mahdollisuudet toimintakulttuurin kehittämiseen moninkertaistuvat.

 

Neljä syytä osallistua valmennukseen

1. Syvennät ymmärrystäsi psyykkisen ja pedagogisen turvallisuuden merkityksestä oppimisympäristöissä.

2. Verkkovalmennuksen teemat tukevat lasten, nuorten ja aikuisten hyvinvointia oppimisyhteisöissä.

3. Opit soveltamaan työssäsi pedagogista turvallisuutta, osallisuutta ja yhteenkuuluvuutta vahvistavia työ- ja toimintamalleja.

4. Verkkovalmennuksessa saat tukea omaan työhyvinvointiisi ja työssä jaksamiseen.

 

» Lue lisää ja ilmoittaudu viimeistään 17.8.2023.

Verkkovalmennus toteutetaan osana Opetushallituksen rahoittamaa Turvallista pedagogiikkaa oppimisyhteisöihin -hanketta.

Lisätiedot: